Isten hozott!

Isten hozott kedves Vendég!
Kerülj beljebb, bújj ki a kabátodból, kucorodj a tűz mellé, főzök egy jó illatos forró teát; aztán nézz körül itt nálam, ne vidd el az álmomat!
"Örömöm sokszorozódjék a te örömödben. Hiányosságom váljék jósággá benned. Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra" /Weöres Sándor

Welcome, dear Guest!
Come in, get your coat, you sit by the fire, cook a good fragrant hot tea, then I look around here, do not take away my dream!
"Beneath the earth, the sky above you, you on the ladder 'quot"/ Alexander Weöres

2011. október 20., csütörtök

Új kezdet második bloggal és második waldorf baba varrással:-)

Második blogomat ezennel útnak indítom....másik blog, másfajta varrás. Most éppen a waldorf baba készítésbe szerelmesedtem bele...
Talán később a "művész babák"( hű de nagyképű szó ezt leírni nekem) is készülgetnek majd, egyenlőre maradok Hajnácskánál és testvéreinél...
Valószínűleg ez a blog másról is szól majd, nemcsak a varrásról, de az is lehet, hogy új blogoldalat csatolok majd témakörönként:-)  ........(sokat akar a szarka, aztán meg.......:-)

Bár másodiknak tűnhet, mégis első igazi waldorf babám Hajna lett. A waldorf babák közül is a "csecsemő baba kategóriában" indult:-)


Gyerkőceimnek az Ő arca tetszik leginkább...




És persze pelusa is van, olyan igazi békebeli vászonpelus:-)



Nagyon sokáig, kb. fél évig várakoztak a szobám sarkában az alapanyagok, nem mertem belevágni egyből....
De mindenkit csak biztatok, ha a vágy él a szívében, hogy waldorf babát alkosson, vágjon bele bátran!!!!!:-)

Nagyon sok linket, oldalt nézegettem előtte, ezekből párat közre is adok azok számára, akiknek a babakészítéshez inspiráció és kicsi bátorítás kell már csak.


Szeretettel:


          Csepke:-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése