Isten hozott!

Isten hozott kedves Vendég!
Kerülj beljebb, bújj ki a kabátodból, kucorodj a tűz mellé, főzök egy jó illatos forró teát; aztán nézz körül itt nálam, ne vidd el az álmomat!
"Örömöm sokszorozódjék a te örömödben. Hiányosságom váljék jósággá benned. Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra" /Weöres Sándor

Welcome, dear Guest!
Come in, get your coat, you sit by the fire, cook a good fragrant hot tea, then I look around here, do not take away my dream!
"Beneath the earth, the sky above you, you on the ladder 'quot"/ Alexander Weöres

2011. november 1., kedd

Játék, játék, játék......felajánlással Karácsonyra

Úgy gondoltam eljött annak is az ideje, hogy játékot hirdessek Neked! Játékot, amelyet összekötnék egy  jótékonysági ( hú, de nem szeretem ezt a szót, kicsit olyan lenéző és lekezelő), vagyis inkább ajándékozási kezdeményezéssel is.

Hívlak, várlak szeretettel ebbe a játékba, akkor is ha alkotó vagy, akkor is ha még csak annak készülsz, akkor is ha még nem tudsz rólaJ

A játékot november 2.-án, azaz holnap fogjuk elkezdeni, és november végén, advent első vasárnapján,november 27.-én szeretném lezárni. Az eredményhirdetést advent második vasárnapján, december 5.-én szeretném kihirdetni.

A játék lényege: egy waldorf baba elkészítése. Napról, napra, hétről hétre felteszem ide az elkészítéshez való segítségeket ( szabásmintát, leírást, képeket, lelőhelyeket). Ha lehetőséged nem engedi, hogy gyapjúval, és waldorfbaba testanyaggal készítsd el, bátorítalak, hogy ne hátrálj meg, olyan alapanyagokból is szép ajándék lesz, amikre lehetőséged van.

Ennek alapján ( vagy ha már tudsz waldorf babát készíteni, saját tapasztalatod, tudásod alapján) 4 hét alatt elkészül majd „valaki”, akit ha elküldesz nekem, én a játék után továbbítani fogom. Hogy hová? Dévára szeretném elküldeni a Szent Ferenc Alapítványnak, hogy az általuk fenntartott Gyermekotthonokban élő Gyermekeknek, hogy megkaphassák  Karácsonyra ajándékba.

A játékba én is bekapcsolódnék azokkal a sérült Fiatalokkal, akikkel dolgozom. Közösen mi is elkészítenénk a mi  waldorf babánkat, amit mi nem neveznénk be a játékba, hanem elküldenénk Dévára.  A játék első három helyezettjének karácsonyi ajándékot varrnánk közösen a sérült Fiatalokkal. A zsűrizés közösen történik majd a Fiatalokkal:


Ezt az üzenetet kérlek továbbítsd még egy-két kedves barátodnak, blogolódnak, hogy így még többen bekapcsolódhassanak ebbe a kezdeményezésbe.

                  Szeretettel:

                                               Csepke:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése